Pilates – Når uhellet er ute …

Uhell skjer

Da kan Pilatestrening være din beste venn!

Når livet gir deg sitroner, lag limonade

De fleste av oss opplever å bli skadet en eller flere ganger i løpet av livet, og jeg har fylt min kvote for en lang stund.

I denne kroppen er det ofte føtter og ankler som får kjørt seg litt ekstra, og da i form av overtråkk og brudd. I november klarte jeg kunststykke å falle fra en stige på 3,5-4ish meter, og det ble en innholds- og lærerik skade. Nå har jeg lært at jeg ikke er akrobat, som kan snu seg grasiøs rundt i luften, og at høye fall gir andre skader enn brudd. Så når du også knuser litt bein er det både smertefullt og tidkrevende. Jeg skal ikke kjede deg med info om mitt nye, flotte byggesett, som består av både skruer og plater i høyrefoten. Ei heller om krykkegåing i 10-12 uker, men nøye meg med å si at du må jobbe med foten om den skal bli bra igjen.

Skal du ha en fot og en ankel som støtter deg i ulent terreng på fjell og sand, i høye hæler på festen, eller rett og slett bare gå helt normalt igjen….

Ja, da er det bare å ta frem alle lagene du har av tålmodighet og trene mot små og store fremskritt.

Om du leser dette vet du nok allerede at kropp og hodet henger sammen, og at slike skader også kan gi overbelastning og utfordringer i andre deler av kroppen, som knær, hofter, rygg og kanskje helt opp til nakken.

Når du er på bedringens vei, og har fått tommel opp fra legen om at du kan bevege deg, ja, da begynner jobben din!

Pilatestrening er min beste venn, og kanskje blir den også din venn!

Følg gjerne med på timeplanen vår for snart kommer kurset «Sterke Føtter»

Del dette innlegget: