Pilates Apparattrening

Pilates - apparat trening

Mange av kundene våre elsker å trene på apparat, og det er ikke uten grunn…

Å trene på apparat gir deg bedre effekt og raskere resultater bl.a. fordi du jobber med motstand 

Pilates gir deg god holdning, en sterk, balansert og funksjonell kropp, med «slanke», definerte muskler, flat mage, mindre vondt’er og mer energi.

Å trene på apparat vil gi deg bedre effekt og raskere resultater.
Du vil trene på Refomer, Wall unit, Wundachair, Ped-o-pull og annet pilatesutsyr i studio hos oss.

Du kan trene privat, i duett, i liten gruppe og nytt av året er at du også kan egentrene.

Føl deg bedre, se og kjenn forskjell i kroppens styrke, fleksibilitet og fasong med Pilates apparattrening.

Hvordan melde deg på apparattrening i stuido?

Du kan trene Pilates på apparat i liten gruppe på maks 4 deltakere, som gir deg god personlig oppfølging og tilrettelegging. Når du er klar kan du også egentrene på apparat, og da i samråd med dine instruktør.

Vi har faste grupper og kurs gjennom hele uken, så send oss en mail med dine ønsker så skal vi se om der finnes ledig plass til deg. Har du andre ønsker og/eller vil trene med venner/venninner så setter vi opp en egen klasse.

Ta kontakt på post@pilatespilotene.no 

 

Periodevis vil du også kunne trene med instruktører som er i praksisperiode, som behøver mange kropper å trene seg på før de går opp til eksamen og blir sertifisert på internasjonalt nivå. For mer info send mail til post@pilatespilotene.no 

Når du er i gang med treningen din kan du også melde deg på klasser i timeplanen, som du finner her www.pilatespilotene.no, eller last ned appen vår og søk Pilatespilotene

Her kan du laste ned appen.

Priser

Du kan trene Pilates på apparat fra kr 335,- i liten gruppe til kr 1050,- for privat trening. Her finner du alle våre priser på Pilatestrening på apparat.

Reformer

Apparat i gruppe

Du kan trene apparat i gruppe på maks fire personer og der blir du kjent med flere pilates apparat, som Reformer, Wunda chair, Wall unit mm. Det er en fordel om du har noen timer privat og/eller i duett før du starter.

Fleksibel treningstid

Når du trener privat, og/eller i duett avtales treningstiden med instruktør, og vil være fleksibel. Kontakt oss med dine ønsker.

Trene med venner!

Det er alltid fint å trene sammen med venner, så det tilrettelegger vi gjerne for. Ta gjerne kontakt med oss.

Om Pilates apparattrening

Joseph H. Pilates utviklet over 600 øvelser i sin metode, «Contrology», i dag er kjent som PILATES. De fleste av disse øvelsen er utviklet for apparater, som Reformer, Wunda Chair, Cadillac, Barrels og Wall Unit.

Ved trening på apparat blir kroppens kjernemuskulatur styrket og utfordret med hjelp av fjærer, vekt og motstand. Les mer om Pilates og apparattrening,

I studio vil du trene med sertifiserte instruktører i klassisk Pilates, og med internasjonal sertifisering fra Balanced Body, og/eller klassisk sertifisert.

Pilates på apparat passer for alle!

Uavhengig av alder, fysisk form og treningsmål. Øvelsene modifiseres, styrke og fleksibilitet bygges opp, for å skape de beste resultatene for deg. Sterk kjernemuskulatur gir god holdning, en balansert og funksjonell kropp for alle hverdagens aktiviteter og prestasjoner.

Vi har også lang erfaring med rehabilitering av knær, hofter og rygg og skadeforebygging. Har du skader i kroppen anbefaler vi deg å trene privat.