Pilates Principles of Movement

Grunnleggende kurs for deg som vil lære mer om hvordan du kan se, kjenne og lære om kroppens naturlige og funksjonelle bevegelsesmønstre som brukes i Pilatesmetoden og i generell trening.

Kurset er  er for både nye og erfarne instruktører, og for alle entusiaster som har lyst å fordype seg i Pilatesmetoden.

«Movement Principles™» danner grunnlaget for deg som ønsker å utdanne deg til sertifisert Pilatesinstruktør på matte og/eller apparat.

Kurset er i stor grad basert på «learning by doing», så du skal trene og forstå øvelsene med både kropp og hode.

Vi skal igjennom 5 moduler som tar for seg alt fra fulle kroppsbevegelser, til bruk og aktivering av kjernemuskulaturen.

Kurset skal gi deg en innføring i anatomi, kroppens bevegelsesmønster, og du skal bli godt kjent med de utfordringene du vil møte i arbeidet som instruktør, i din egen praksis og hvordan du kan tilrettelegge for modifiserte øvelser.

Etter kurset har du en verktøykasse med pre-pilates øvelser og kunnskap som skal gjøre deg i stand til å ivareta både skader, forbedre bevegelsesmønstre og mobilitet for en sterk og funksjonell kropp.

I denne modulen får du:

  • Detaljert manual med god beskrivelse og bilder
  • Detaljert gjennomgang av pust og pusteteknikker
  • Gjennomgang av alle pre-Pilatesøvelser, samt andre øvelser som kan brukes for alle målgrupper
  • Generell innføring i anatomi inkludert bein, ledd og hvordan tilrettelegge for gode bevegelsesmønstre
  • Gjennomgang av bevegelsesmønstre som er utfordrende for mange, og som kan lage spenninger og vondt’er i kroppen
  • Lære å bruke språk og bilder
  • Info om Joseph H. Pilates og historien om metoden
  • Pilates prinsippene

Prisen inkluderer:

Manual og personlig tilbakemelding på egen praksis, om ønskelig.
Du får også tilgang til nettverk via Facebook og diplom for gjennomført kurs.

Dette er grunnmodulen i all utdanning vi gjør uavhengig av om du vil sertifisere deg på matte, Reformer eller andre apparater.
Ta en titt på mulighetene dine

Påmelding

Jeg ønsker å delta på instruktørkurs i Pilates. Min påmelding er bindende og jeg har de nødvendige forkunnskaper.

informasjon

Hvordan bli sertifisert instruktør

Det er en fantastisk reise å utdanne seg som internasjonal sertifisert pilatesinstruktør, og kunnskapen du får om metoden, kroppen og øvelsene vil være et verktøy du kan bruke resten av livet.

Pilatesutdanningen er også tilrettelagt for deg som allerede har startet på en utdanning, og gjerne vil føle vår utdanning videre. Da skal du benytte «Bridge program», slik at du kan få godkjent alt du allerede kan.

Facebook
Email

Forkunnskaper

Du må ha trent Pilates en stund, ha et ønske om å fordype deg i anatomi og prinsipper, samt ha tilsvarende kunnskap om anatomi og bevegelse tilsvarende boken. «Anatomy of Movement», Blandine Calais-Germain, ISBN: 0-939616-17-3.. Lang erfaring fra annen undervisning med fokus på bevegelsesmønstre kan kompensere.