Pilates Matte sertifisering - Modul Mat III

Det handler om props, små og effektivt pilatesutstyr som kan gjøre den store forskjellen i både effekt og dybde i øvelsene.

 

Dette er virkelig en gøyal modul, og de fleste opplever også at den minste lille øvelse blir mer utfordrende ved hjelp av litt enkelt pilatesutstyr som Magic circle, Triad ball, bånd og vekter.

Det er bare å glede seg til å fylle opp verktøykassen med ny kunnskap og dybdeforståelse, som du kan ta med deg inn i alle klasser på alle nivå.

 

 

På kurset går vi igjennom alt fra pre-pilatesøvelser til avansert øvelser og alle andre nivå i mellom og bruker bånd, Magic circle, Triad ball, vekter.

Det blir med andre ord mye trening og mye pilatesgøy!

 

Vi anbefaler at du har tilgjengelig:

  • små vekter
  • Terra band, eller annet strikk bånd
  • Foam roller
  • Magic circle
  • Triad ball/ annen ca 18-20 cm pilatesball
  • små baller

Påmelding

Jeg ønsker å delta på instruktørkurs i Pilates. Min påmelding er bindende og jeg har de nødvendige forkunnskaper.

informasjon

Hvordan bli sertifisert instruktør

For å bli sertifisert «Balanced Body Pilates Mat Instructor» må du oppfylle gitte krav. Utdanningen er på min. 122 timer, med egentrening, observasjon, undervisning og samlinger.

Pilatesutdanningen er også tilrettelagt for deg som allerede er Pilates instruktør. Her kan du lese mer om «Bridge program»

Facebook
Email

Forkunnskaper

Du må ha gjennomført og bestått skriftlig og praktisk eksamen på modulene Mat I og Mat II. Om du har trent mye på avansert nivå er det mulig gjennomføre Mat III, før Mat II og da ihht avtale.