Pilates Matte sertifisering - Modul Mat 3

Det handler om props, små og effektivt pilatesutstyr som kan gjøre den store forskjellen i både effekt og dybde i øvelsene.

 

Dette er virkelig en gøyal modul, og de fleste opplever også at den minste lille øvelse blir mer utfordrende ved hjelp av litt enkelt pilatesutstyr som Magic circle, Triad ball, bånd og vekter.

Det er bare å glede seg til å fylle opp verktøykassen med ny kunnskap og dybdeforståelse, som du kan ta med deg inn i alle klasser på alle nivå.

 

 

Concept of healthy body and soul. Cropped view of sportive  caucasian woman in pilates balanced

På kurset går vi igjennom alt fra pre-pilatesøvelser til avansert øvelser og alle andre nivå i mellom og bruker bånd, Magic circle, Triad ball, vekter.

Det blir med andre ord mye trening og mye pilatesgøy!

 

Vi anbefaler at du har tilgjengelig:

  • små vekter
  • Terra band, eller annet strikk bånd
  • Foam roller
  • Magic circle
  • Triad ball/ annen ca 18-20 cm pilatesball
  • små baller

Du må ha tatt modulen Mat 1 og Mat 2 før du kan delta på Mat 3

 

Påmelding

Jeg ønsker å delta på instruktørkurs i Pilates. Min påmelding er bindende og jeg har de nødvendige forkunnskaper.

informasjon

Hvordan bli sertifisert instruktør

Det er en fantastisk reise å utdanne seg som internasjonal sertifisert pilatesinstruktør, og kunnskapen du får om metoden, kroppen og øvelsene vil være et verktøy du kan bruke resten av livet.

Pilatesutdanningen er også tilrettelagt for deg som allerede har startet på en utdanning, og gjerne vil føle vår utdanning videre. Da skal du benytte «Bridge program», slik at du kan få godkjent alt du allerede kan.

Facebook
Email

Forkunnskaper

Du må ha gjennomført og bestått skriftlig og praktisk eksamen på modulene Mat I og Mat II. Om du har trent mye på avansert nivå er det mulig gjennomføre Mat III, før Mat II og da ihht avtale.