Generell informasjon

-because you deserve it!!!

 

Bli sommerklar i kropp og hode i vakre herskapelige omgivelser i Andalusia!

 

Vi starer sommeren 2023 i vakre, eksklusive omgivelser på herregården, La Urraca, 30 minutter fra Malaga.
Årets retreat inneholder en fin balanse mellom trening og forståelse for egen kropp,  kortreist og økologisk mat, opplevelser, utflukter og hyggelig sosialt samvær med andre fantastiske damer.

Vi lover deg yogaflyt i soloppgang, trening og kunnskap å ta til seg i løpet av dagen, både om pilatesøvelser, pusteteknikker og stressmestring, og en litt  «rå» styrkeøkt om ettermiddagen. Om værgudene er med oss trener vi ute under solens varmende stråler, og kjøler oss ned i saltvannsbasseng.

På din eksklusive retreat får du:

  • Tapas og Cava velkomst
  • 4 netter i delt dobbeltrom*
  • Frokost, lunsj og fantastiske middager, snaks og kaffe/te gjennom dagene
  • 3 treningsøkter hver dag med personlig veiledning
  • Minikurs i pusteteknikk og stressmestring
  • Dagstur til Malaga
  • Tapaskveld i landsbyen Casarabonela
  • Transport tur/retur flyplass, til/fra tapaskveld og tur til Malaga
  • Egentid får du også tid til…

Prisen pr deltaker er kr 14 450,-

* Tillegg for enkeltrom kr 4 500,-

 

Vil du se mer om hvor du skal bo, så ta en titt her

Bassengområde

Morgen økt

Dette sier tidligere deltaker om å reise på Pilates retreat:

 

Berthe sier om turen i 2018: «Min skrekk for helsefarm ble avlivet umiddelbart ved ankomst. Turen passer helt utmerket for deg som vil kose deg også. Minnerike fantastiske måltider, god spansk vin, sol, hyggelig selskap…og jåggu drev vi med Pilates også :) jeg har bestilt flybillett..venter på invitasjon til turen i 2019″

 

Mette sier om turen i 2018: «Min første retreat ble et opphold i paradis; Et praktfullt sted med et vertskap som åpnet hjemmet sitt for oss og trakterte oss med nydelig mat.
Tid og rom for fordypning i pilates, anatomi, pust, og stressmestring. Alt utendørs og tilpasset den enkelte på beste Christine-vis! Og morgenyoga når solen vekker landskapet må bare oppleves.
I tillegg kom både avslapning og utflukter, i basseng, by og landsby. Og utrolig hyggelig selskap hele veien. Grip sjansen!»

 

Pilatestreningen vil bli tilrettelagt for deg, og din kropp!

Du bestemmer selv om du vil delta på alle treningsøktene, eller ta en «pause» for deg selv. Uavhengig av skader, vondt’er og fysisk form, så er du velkommen til å være med oss, og nyte fantastiske dager i Spania. Vi er helt sikre på at du komme tilbake med ny kunnskap, sterkere kropp, nye bekjentskaper og inspirasjon…

Pilates retreat rom Slik bor du

La Urraca er en aristokratisk herregård fra 1490,Gården er i norsk eie, og ligger i Casarabonela, 400 meter over havet i Sierra de las Nieves naturpark, med en fantastisk utsikt mot både fjell og hav – kun 30 minutter fra Malaga.

Det er lagt stor vekt på å opprettholde den mauriske historien i arkitektur og stemning, og å bevare det rustikke, gamle, uten å gå for mye på bekostning av komforten vi ønsker i 2023.

 

Eivind og Kjersti  Slik spiser du

Vi får servert hjemmelaget andalusisk gårdsmat basert på egen produksjon av økologiske råvarer og vi må virkelig berømme verten, Eivinds store interesse for mat, gode smaker med tilhørende vin.

Det serveres flaskevann til måltidene, og i tillegg finnes det en “honesty-bar”* med øl/vin/mineralvann der gjestene selv kan forsyne seg og betale før hjemreise. Et besøk i «vinstallen» kan være en opplevelse av smaker og gode anbefalinger.

Frokosten har skandinavisk preg med hjemmelaget brød/rundstykker, et par oster, kjøttpålegg, litt søtt
og hjemmelaget müsli med yoghurt og honning. Iblant er det egg og bacon.

Lunsj er normalt en suppe/salat, ost, skinke, brød og frukt. Iblant en tortilla-omelett eller en fristende varm rett. Middag er oftest noe typisk spansk hjemmelaget gårdsmat basert på mest mulig kortreiste
økologiske råvarer. Helst fra egen gård. Som regel en 2-retters med enten forrett eller dessert. Kjøkkenet frister med en fantastisk Paella laget på tradisjonelt vis over åpen varme

Husk å gi beskjed om allergier ved påmelding.

 

  Generell info

Flybillett
Alle deltakere bestiller sin egen flybillett separat og for egen regning. Nå (30 oktober, kr 2311,-)

Forsikring
Vi anbefaler at du har reiseforsikring som dekker fly, opphold og eventuell avbestilling.

Vilkår
Pris for oppholdet er i delt dobbeltrom i 4 døgn, og med inntil 3 måltider hver dag. Drikkevarer er ikke inkludert, men du er velkommen til å benytte deg  av  stedets «honesty-bar», med godt utvalg av mineralvann og spanske viner. Du har tilgang til alle treningsøkter, minikurs og utflukter satt opp i programmet, og du behøver ikke ta med deg utstyr. Maks antall deltakere er 14 personer.

Påmelding og betaling
Ved påmelding blir du fakturert et depositum på kr 3 000,-.
Resterende beløp har forfall 01 mars 2023. Påmelding er bindende og er ikke refunderbart.

La Urraca
Overnatting og gode opplevelser i et unikt spansk miljø. Området rundt La Urraca har mange aktivitetsmuligheter, alt fra fotturer på 1200 meters høyde til by og strandliv langs kysten. Les mer på www.laurraca.es

Programmet forteller vi deg gjerne mer om på telefon eller på mail.

Vil du bli med oss på tur, og vite mer om programmet så send oss en mail på info@pilatespilotene.no eller ta kontakt med oss på telefon 918 56 770.

Er du klar for å melde deg på ? Klikk på knappen

Annen informasjon

Facebook
Email