Yoga

Trening for kropp, sjel og sinn.

Yogaseriene i studio passer alle nivå, uavhengig av fysisk form, fleksibilitet, og alder. Du trener i liten gruppe, med instruktører som hjelper deg til god teknikk og presisjon i praksisen din.

   

Mandager kl 17:45 gjør vi DYP 

Book klasse her

Deep Yoga Practise, DYP*

DYP passer for deg som er nybegynner, og for deg som er erfaren utøver av yoga.

Serien inneholder stående og sittende stilinger, samt inversjoner (opp-ned stillinger). Stillingene kan kjennes igjen fra både Bikram-yoga, Ashtanga og Iyengar.

Øvelsene tvinger fram svetten som i Bikram, innehar noe av dynamikken fra Ashtanga, og er teknisk utfordrende som i Iyengar. DYP har sin egen flytende rytme og utføres i et fast system.

Du blir sterk og fleksibel i kroppen, får et lavere stressnivå, hjelper kroppen til avgiftning, styrker immunforsvar og fyller kroppen med energi.

Klassen varer i 90 minutter.

YOGA 1 & 2 (kurs)

Yoga kan være et verktøy for å få mer overskudd i hverdagen og økt tilstedeværelse.

Samtidig kan du få en mer funksjonell kropp, og yogaen kan hjelpe mot mange av plagene som følger av vår stillesittende hverdag - som stivhet og smerte i nakke, skuldre og rygg.

Vi kommer til å jobbe med grunnleggende yogaposisjoner (asanaer) for å bygge styrke, bli mer fleksible og få bedre balanse. I økten fokuseres det mye på stående stillinger, før vi roer ned mot slutten av timen, og hver time avsluttes med en guidet avspenning.

Vi ønsker slik å legge et grunnlag, bygge et fundament i løpet av kurset, som vi kan ta med oss når vi begynner å gjøre mer avanserte posisjoner.

Mot slutten av kurset introduseres inversjoner, som Sarvangasana (skulderstående), for de som er klare for det.

Dette kurset passer både for deg som er nybegynner, og for deg som er kjent med yoga og har praktisert en stund. Nivået vil tilpasses deltakerne, med f. eks ulike variasjoner av samme asana.

Vi underviser kun små grupper i studio, så vi har maks 8 personer på klassene våre. Du må ha med egen matte og resten av utstyret låner du hos oss.

 
Klassen varer i 75 minutter.

MediYoga

MediYoga passer for alle, enten du ønsker et pusterom fra en hektisk hverdag, eller har helsemessige utfordringer.

MediYoga (medisinsk yoga) er en terapeutisk yogaform som er utviklet for å forebygge sykdom og helseplager og for å understøtte rehabilitering ved kronisk sykdom og helseutfordringer. MediYoga er utviklet i Sverige og er basert på Kundalini Yoga, en minst 5000 år gammel yogatradisjon, og på moderne forskning.

Denne yogaformen har vist dokumentert effekt på blant annet stressreduksjon, rygghelse, høyt blodtrykk, hjertehelse og hjernefunksjon. Regelmessig praktisering av MediYoga har vist seg å bedre søvn, redusere angst og uro og gi bedre selvfølelse og følelse av velvære. MediYoga består av ulike serier og avsluttes med avspenning og meditasjon.

Klassen varer i 90 minutter.

 

* DYP og DYP HOT er utviklet av Naema Noor, DYP Yoga, og utføres i utvalgte studioer.

Del denne siden med andre!

Share on Facebook