Yoga

Trening for kropp, sjel og sinn.

Yogaseriene i studio passer alle nivå, uavhengig av fysisk form, fleksibilitet, og alder. Du trener i liten gruppe, med instruktører som hjelper deg til god teknikk og presisjon i praksisen din.

   

Mandager kl 17:45 gjør vi DYP 

Book klasse her

Deep Yoga Practise, DYP*

DYP passer for deg som er nybegynner, og for deg som er erfaren utøver av yoga.

Serien inneholder stående og sittende stilinger, samt inversjoner (opp-ned stillinger). Stillingene kan kjennes igjen fra både Bikram-yoga, Ashtanga og Iyengar.

Øvelsene tvinger fram svetten som i Bikram, innehar noe av dynamikken fra Ashtanga, og er teknisk utfordrende som i Iyengar. DYP har sin egen flytende rytme og utføres i et fast system.

Du blir sterk og fleksibel i kroppen, får et lavere stressnivå, hjelper kroppen til avgiftning, styrker immunforsvar og fyller kroppen med energi.

Klassen varer i 90 minutter.

YOGA for alle

En enkel, Iyengarinspirert yogatime.
 
Du jobber med å åpne opp hofter, skuldre og bryst, - områder hvor de fleste er ganske stive, og har noen "vondt'er".
Det vektlegges god teknikk og presis utførelse av stillingene, og du vil få individuelle tilpasninger.Treningen vil gi deg mulighet for å øke din kroppsbevissthet, bevegelighet og styrke, samt fylle på med god hverdagsenergi. Klassen avsluttes med guidet avspenning hvor du får roet ned sinn og kropp.
 
Klassen varer i 60 minutter.

MediYoga

MediYoga passer for alle, enten du ønsker et pusterom fra en hektisk hverdag, eller har helsemessige utfordringer.

MediYoga (medisinsk yoga) er en terapeutisk yogaform som er utviklet for å forebygge sykdom og helseplager og for å understøtte rehabilitering ved kronisk sykdom og helseutfordringer. MediYoga er utviklet i Sverige og er basert på Kundalini Yoga, en minst 5000 år gammel yogatradisjon, og på moderne forskning.

Denne yogaformen har vist dokumentert effekt på blant annet stressreduksjon, rygghelse, høyt blodtrykk, hjertehelse og hjernefunksjon. Regelmessig praktisering av MediYoga har vist seg å bedre søvn, redusere angst og uro og gi bedre selvfølelse og følelse av velvære. MediYoga består av ulike serier og avsluttes med avspenning og meditasjon.

Klassen varer i 90 minutter.

 

* DYP og DYP HOT er utviklet av Naema Noor, DYP Yoga, og utføres i utvalgte studioer.

Del denne siden med andre!

Share on Facebook