Yoga  

 

Få kraft, energi og overskudd i hverdagen og økt velvære og tilstedeværelse!

Følg kurset i studio eller følg klassene på live stream fra akkurat der du er...
Vi tilbyr kun 5 plasser i studio, så du trener i en liten, trygg gruppe med svært god oppfølging.

Du kan forvente å få en mer funksjonell kropp og la yogaen hjelpe deg mot mange av plagene som følger av vår stillesittende hverdag - som stivhet og smerte i nakke, skuldre og rygg. 

Vi  praktiserer en dynamisk og kraftfull yogaform med presise og detaljerte instrukser, kombinert med noe av flyten og intensiteten fra Ashtanga. Vi jobber med grunnleggende yogaposisjoner (asanaer) for å bygge styrke, bli mer fleksible og få bedre balanse. Her får du både fysiske og mentale utfordringer i et miljø som føles trygt. Dette kurset passer både for deg som er nybegynner, og for deg som er kjent med yoga og har praktisert en stund.  

Om instruktøren

Instruktør, Åsa Røkkum, har praktisert yoga siden 2005, og har drevet med Ashtanga og Bikram før jeg ble introdusert for Iyengar-yoga i 2013. Hun har undervist siden 2014, og gjennomført 260 timers yogainstruktørutdanning, og har tatt et ettårig fordypningskurs ved Oslo Iyengar-yoga. For tiden følger Åsa det treårige lærerprogrammet til senior Iyengar-lærer Glenn Ceresoli. 

Åsa vektlegger teknikk og individuelle tilpasninger slik at du kan praktisere yoga på en måte som passer din kropp.

-

Kurs oppstart mandag 30 august kl 17:00 og pris for 6 ganger er kr 1 290,-

Har du spørsmål sender du en mail til Åsa på post@pilatespilotene.no 

Del denne siden med andre!

Share on Facebook