Yoga 1 & 2

Kurs

Her kan du handle kurset på nett

 

Yoga kan være et verktøy for å få mer overskudd i hverdagen og økt tilstedeværelse.

Du kan få en mer funksjonell kropp, og yogaen kan hjelpe mot mange av plagene som følger av vår stillesittende hverdag - som stivhet og smerte i nakke, skuldre og rygg. 

 Vi praktiserer en dynamisk og kraftfull yogaform med presise og detaljerte instrukser, kombinert med noe av flyten og intensiteten fra Ashtanga. Vi jobber med grunnleggende yogaposisjoner (asanaer) for å bygge styrke, bli mer fleksible og få bedre balanse. Her får du både fysiske og mentale utfordringer i et miljø som føles trygt. Dette kurset passer både for deg som er nybegynner, og for deg som er kjent med yoga og har praktisert en stund.  

Instruktør, Åsa Røkkum, har praktisert yoga siden 2005. Hun har gjennomført 260 timers yogainstruktørutdanning, og har tatt et ettårig fordypningskurs ved Oslo Iyengar yogasenter. Åsa vektlegger teknikk og individuelle tilpasninger slik at du kan praktisere yoga på en måte som passer din kropp.  

 

Følg kurset interaktivt, på live stream, oppstart 3 mai 2021, mandager kl 17:30 - 18:45.

Når vi åpner studio kan du også trene i samme rom som Åsa, med maks 5 deltakere, eller du kan følge kurset på live stream, om det passer best for deg.

Pris kr 1 290,- for 6  uker, siste kursdag 21 juni (17 mai og 24 mai ingen trening)

Har du spørsmål sender du en mail til Åsa på post@pilatespilotene.no 

Del denne siden med andre!

Share on Facebook