Vi søker pilatesinstruktører

Vi søker deg som er sertifisert klassisk pilatesinstruktør,eller sertifisert gjennom Balanced Body, og som gjerne har noen års erfaring med metoden og bransjen. Det er en fordel om du er sertifisert på hele metoden, og har jobbet med apparat som Reformer, Wall Unit etc.

Vi er en liten gjeng, som alle er sertifisert innenfor den klassiske pilatesmetoden og/eller Balanced Body, og vi har stor glede av å undervise og dele vår kunnskap om Pilatesmetoden. Vi trives godt med hverandre, og vi har verdens beste og hyggeligste kunder. Vi underviser matte i grupper, privat, duett, mindre apparatgrupper o.l., og har det meste av pilatesutstyr.

Mange av våre kunder benytter seg også av våre andre treningstilbud som er yoga og akselerasjonstrening (Power Plate)

Studio er lite, og bærer preg av tette relasjoner og personlig oppfølging. Vi har tro på kvalitet, så vi holder f.eks våre største grupper på maks 10-12 deltakere. De fleste av våre grupper avholdes tidlig morgen, eller etterimiddag og kveld, som ellers i bransjen.

I en hektisk hverdag prøver vi å ta vare på hverandre, trene sammen, utveksle erfaringer, holde oss oppdatert o.l., og vi jobber stadig mot å få et sterkt og utviklende fagmiljø. Studio utdanner også instruktører i samarbeid med Balanced Body. 

Du er ... .....

 

Kanskje er det deg vi søker ?

Send din CV til post@pilatespilotene.no , så snart som mulig.

 

Del denne siden med andre!

Share on Facebook