Pilates lærerutdanning - Movement Principles (basic)

Meld deg på her!

Grunnleggende kurs for deg som vil lære mer om hvordan du kan se, kjenne og lære om kroppens naturlige og funksjonelle bevegelsesmønstre som brukes i Pilatesmetoden og i generell trening.

Kurset er  er for både nye og erfarne instruktører,  og andre entusiaster,  som har som mål om å vite mer om kroppen i bevegelse. 

«Movement Principles™» danner grunnlaget for deg som ønsker å utdanne deg til sertifisert Pilatesinstruktør på matte og/eller apparat.

Steg en mot å bli en transformativ og motiverende lærer i Pilatesmetoden.

Forkunnskaper

Du må ha trent Pilates en stund, samt kunnskap om anatomi og bevegelse tilsvarende boken Anatomy of Movement, Blandine Calais-Germain, ISBN: 0-939616-17-3.

Meld deg på her!

For å bli sertifisert "Balanced Body Mat Instructor" må du oppfylle gitte krav. Utdanningen er på min. 122 timer, med egentrening, observasjon, undervisning og samlinger.

Pilatesutdanningen er også tilrettelagt for deg som allerede er Pilates instruktør. Her kan du lese mer om "Bridge program"

Kurset er i stor grad basert på "learning by doing", så du skal trene og forstå øvelsene med både kropp og hode. Vi skal igjennom 5 moduler som tar for seg alt fra fulle kroppsbevegelser til bruk og aktivering av kjernemuskulaturen.

Kurset skal gi deg god innføring i anatomi, kroppens bevegelsesmønster og du skal bli godt kjent med de mest kjente utfordringene du vil møte i arbeidet som instruktør, og hvordan tilrettelegge for disse.

Etter kurset har du en vektøykasse med pre-pilates øvelser og annet som gjør deg istand til å ivareta både skader, forbedre mønstre og mobilitet for en sterk og funksjonell kropp.

I Movement Principles får du:

  • Detaljert manual med god beskrivelse og bilder
  • Detaljert gjennomgang av pust og pusteteknikker
  • Gjennomgang av alle pre-Pilatesøvelser, samt andre øvelser som kan brukes for alle målgrupper
  • Generell inføring i anatomi inkludert bein, ledd og hvordan tilrettelegge for gode bevegelsesmønstre
  • Grundig gjennomgang av bevegelsesmønstre og hva de fleste har utfordringer med, les det som lager «vondt’er» i kroppen.
  • Lære å bruke språk og bilder
  • Info om Joseph H. Pilates og historien om metoden
  • Pilates prisnippene som f.eks.pust, flyt, sentrering, og fokus.

Kursdatoer:

Modulen er tilpasset digital og interaktiv undervisning.

Datoer for kurset er:

12 og 14 mars

21 mars

18 april


Bindende påmelding.

Pris:

2 990,- 

Prisen inkluderer:

Manual og personlig tilbakemelding på egen praksis, om ønskelig. Om du skal bli Pilatesinstruktør får du tilgang til nettverk via Facebook, diplom ved gjennomført kurs.

Har du spørsmål? 

Send oss en mail på info@pilatespilotene.no, så tar vi kontakt!

 

Del denne siden med andre!

Share on Facebook