Pilates for nybegynner og litt øvet

Kurset for deg som har trent litt Pilates på matte, og er klar for å ta fatt på en høst med utfordringer, mestring og pilates gøy!

I disse Covid-19 tider har vi satt maksgrense på 6 deltakere i studio, så sikre deg din plass med det samme. Du kan også følge kurset online om det passer bedre for deg.

NB! Vi har ikke flere plasser igjen for trening i studio!

  

Oppstartsdatoer:

23 september kl 17:30

Kurset går over 8 ganger.

Cyrena er lærer på kurset.

NB! Vi har kun onlineplasser tilbake på kurset, så ta kontakt om dette er noe som passer for deg, eller om du vil ha tilbud om andre kurs.


Lær mer om hvordan du kobler deg opp og trener hjemmefra.

Kurset er for deg som har trent litt Pilates og vil bli enda bedre kjent med en treningsform som trener kroppens kjernemuskulatur, som mage, rygg, hofter og skulder/nakke og resten av kroppen.

Vi skal start med å repetere litt basic øvelser, bygge litt styrke og fleksibilitet og fokusere på øvelsene på øvet nivå.

Kurset har fokus på pilates prinsipper som pust, sentrering, samt styrke og bevegelighet.
 
Du trener hele kroppen med funksjonelle øvelser på matte, med utstyr, som Foam roller, Magic circle, vekter og baller, som gjør det lett for deg å finne de "riktige musklene".
Om du følger kurset online vil vi også tilrettelegge for at du ikke behøver utstyr.
 
Kurset går over 8 ganger.
Pris kr 1 800,- pr deltaker.

Når du har meldt deg på kurset vil du få tilsendt mail med link til kurset på Zoom med egen MøteID og passord. Det er samme ID for hele kurset.

Om tidspunktet ikke passer er du hjertelig velkommen til å trene i alle våre åpne klasser som du finner på timeplanen, både tidlig og sent.

Her finner du vår kursoversikt

Del denne siden med andre!

Share on Facebook