PILATES INSTRUKTØR UTDANNING   

Pilatespilotene tilbyr utdanning, kurs og workshop innen Pilatesmetoden.  Alle våre tilbud er av høy nasjonal og internasjonal standard og utføres av dyktige, erfarne lærere og verdensledende samarbeidspartnere.

 

Utdannelsen av pilatesinstruktører gjør vi i samarbeid med Balanced Body®, som har sitt hovedkontor i Sacramento USA, og er verdensledende leverandør og utvikler av Pilatesutstyr.

Som ledende utvikler av pilatesutstyr har Balanced Body en unik kunnskap om de ulike retninger innen bransjen og Pilatesmetoden. Dette gjenspeiles i utdannings-programmet, som har en åpen filosofi med fokus på den individuelle kroppens muligheter. Balanced Body er internasjonalt kjent for kvalitet og har et svært godt opplæringsmateriell.

Vi tilbyr programmer for utdanning og sertifisering i hele Pilatesmetoden, både matte, Reformer, Trapeze Tabel, Chair og Barrels. Utdannelsen er modulbasert, og du velger selv når tid du ønsker å ta din internasjonale sertifisering.

Les mer om Balanced Body®

Kursdatoer og mer info:

 Info om opptak og registreing

Movement Principles og pre-Pilates

Mat I

Mat II

Les om hvordan fungerer det å utdanne seg online

Vi utdanner kunnskapsrike, trygge og inspirerende Pilatesinstruktører!

Bli internasjonalt sertifisert instruktør

Pilates instruktørutdannelsen retter seg mot deg som vil vite mer om Pilates og jobbe med pilatesmetoden i fremtiden, og/eller ønsker inngående kjennskap til metoden.

Du kan være entusiast, PT, gymlærer, osteopat, fysioterapeut, sykepleier, danser, pedagog e.l., på jakt etter ny karriere og/eller ny kunnskap.

Pilatesutdanningen er også tilrettelagt for deg som allerede er Pilates instruktør. Her kan du lese mer om "Bridge program"

Opplæringsmaterialet, som benyttes under utdanningen, er av svært god kvalitet. Manualene vil gi deg god kunnskap om øvelser, modifikasjoner, bevegelsesmønster, pustemønster, trenings-programmer o.l., vist deg i form av tekst og bilder. Du vil kunne tilrettelegge Pilatestrening for grupper, individuell trening, rehabilitering, forebygging av skader o.a., uavhengig av treningsmål, skader, alder og fysisk form.

Som master teacher og faculty member møter du Christine Løvli og andre dyktige pilateslærere og fagpersonell. Har du spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med christine@pilatespilotene.no 

Del denne siden med andre!

Share on Facebook