Pilates - apparattreningReformertwist.jpg

Pilates gir deg god holdning, en sterk, balansert og funksjonell kropp, med "slanke", definerte muskler, flat mage og mindre vondt'er.

Føl deg bedre, se og kjenn forskjell i kroppens styrke, fleksibilitet og fasong.

 

Tren med sertifisert instruktør!* 
Privat, i duett eller i liten gruppe


5 ganger ordinær pris kr 4 750,- 

10 ganger ordinær pris kr 9 500,-

'

Priser

Du kan trene Pilates apparat fra kr 335,- . Her er link til vår priser

Apparat i gruppe

Du kan trene apparat i gruppe på maks fire personer og der bilr du kjent med flere pilates apparat, som Reformer, Wunda chair, Wall unit mm. Det er en fordel om du har noen timer privat og/eller i duett før du starter.

Fleksibel treningstid

Når du trener privat, og/eller i duett avtales treningen med instruktør, og er fleksibel. Kontakt oss med dine ønsker.

Trene sammen

Vi du trene med venner, på apparat, tilrettelegger vi gjerne for det.

Joseph Pilates sier:
In 10 sessions you will feel the difference,
in 20 sessions you will see the difference,
in 30 sessions you will have a whole new body!

Om Pilates apparattrening

Joseph H. Pilates utviklet over 600 øvelser i sin metode, "Contrology", i dag er kjent som PILATES. De fleste av disse øvelsen er utviklet for apparater, som Reformer, Wunda Chair, Cadillac, Barrels og Wall Unit.

Ved trening på apparat blir kroppens kjernemuskulatur styrket og utfordret med hjelp av fjærer, vekt og motstand. Les mer om Pilates og apparattrening,

I studio vil du trene med sertifiserte instruktører i klassisk Pilates, og med internasjonal sertifisering fra Balanced Body, og/eller klassisk sertifisert.

Apparattrening i studio

Du kan trene Pilates apparat i liten gruppe (max 4), i duett og privat med sertifiserte instruktører, på alle nivå. Når du er klar, kan du også egentrene på apparat, i samarbeid med instruktør.

Du kan også trene med instruktører, som behøver praksistimer, på vei mot internasjonal sertifisering, til en god pris. For mer info send mail til post@pilatespilotene.no 

Pilates på apparat passer for alle!

Uavhengig av alder, fysisk form og treningsmål. Øvelsene modifiseres, styrke og fleksibilitet bygges opp, for å skape de beste resultatene for deg. Sterk kjernemuskulatur gir god holdning, en balansert og funksjonell kropp for alle hverdagens aktiviteter og prestasjoner.

Vi har også lang erfaring med rehabilitering av knær, hofter og rygg og skadeforebygging. Har du skader i kroppen anbefaler vi deg å trene privat. 

Del denne siden med andre!

Share on Facebook